Volg ons op Twitter

Amazing choreography made by Sergio Reis 💆‍♂️💆‍♀️. Very relaxing and impressive to watch 💫 catch his… https://t.co/w0mNL5XQAP 19 uren geleden via Facebook

Rooster wijzigingen

A'DAM DI 11 DEC De heels les van 20.00-21.00u wordt gegeven door Malou Linders.

TALENTENKLAS GLOBAL DANCE CENTRE

De Netkids Global Dance Centre talentenklas (DANS) helpt dansers tussen de 7 en 18 jaar om zichzelf - op het hoogste jeugdniveau - binnen Global Dance Centre te ontwikkelen. In deze lessen wordt er gewerkt aan verschillende vaardigheden die jongeren moeten klaarstomen voor de commerciële (urban)entertainmentindustrie. De klas is opgericht door gerenommeerde televisiechoreograaf en ondernemer Shaker.

In een maatschappij waar entertainment een belangrijke invulling is voor vrijetijdbesteding, wordt de vraag naar goede entertainers steeds groter. Met behulp van het internet weten jongeren heel goed de schijnwerpers op zichzelf te richten. Voor merken en dansers die niet voor een erkende opleiding kiezen biedt het sociale influencer zijn zowel nationale als internationale kansen. Denk aan: dansworkshops in het buitenland, dansen in Nederlandse televisieproducties die diversiteit omarmen en door Engeland, entertainment hoofdstad van Europa, touren met wereldberoemde artiesten.

Het is daarom van groot belang dat entertainers met deze ambities een goede fundering hebben om te kunnen rijpen. Als onderdeel van dat ontwikkelingsproces heeft choreograaf Shaker met zijn Global Dance Centre een eigen talentenplatform onder de noemer Netkids.

Het platform geeft dansers, influencers, zangers en opkomende choreografen de kans om op professionele wijze door te breken, met dans als basis. Artiesten zoals Lilly Kleine, Elaine Hakkaart en Ymani hebben hier een daverende start gemaakt.

De kweekvijver van Netkids en Global Dance Centre met roots in de urban cultuur is van ongekende toegevoegde waarde voor de gevestigde Nederlandse media. Wij werken in opdracht voor o.a. Kidstop20, Avrotros (ZAPP), KRO en RTL.

Bezoek www.netkidsonline.nl om de resultaten van entertainers Lilly Kleine, Elaine Hakkaart en Ymani te bekijken.

Heb je de dansaudities gemist?
Elke vrijdag kunnen gevorderde dansers tussen de 7 en 18 jaar bij vestiging Amsterdam van 18:00 t/m 19:00 in de les van Shaker in aanmerking komen om door te stromen naar de talentenklas van Global Dance Centre Almere en Amsterdam


Tarieven
-Inschrijfgeld €30,- (eenmalig)
-Alleen i.c.m. een basis abonnement en een upgrade extra van €9,95 (dit is een 12 maanden contract)